2ManyBloggas

>> 2008. február 4.

Hej a PEP! Blog is itt lesz, benneteket is várunk: február 16-án szombaton, a Trafo Bár Tangóban, ahol a reflektorfény a budapesti művészettel/divattal/kultúrával/zenével foglalkozó blogokra irányul egy különleges "2ManyBloggas" névre kereszelt este keretei közt.

A szokásos djzés mellett egyfajta élő performansz is helyet kap: a "Circle of Lust". A körön belül mindegyik blog (az író vagy másvalaki által reprezentálva) felmutatja majd vágyának egy szimbolikus tárgyát. Ennek eredménye egyfajta statikus divatbemutató, de anélkül, hogy ruhákra kellene szorítkozni. A tárgy bármi lehet: egy műalkotás, egy bekeretezett fotó vagy akár egy ember is, akiről úgy gondolják, hogy megtestesíti azt, amiért és amiről írnak.

A részvevők többek közt: Mindennapi, Mashkulture, BPfashion, Betonpanda, Kultplay, Ourstyle, PEP!, Ektiv, Gumipop, BpStyle, és USE unused.

A Kunk parti, mely két dj Brandon és Cigi összjátékából született, 2007-ben jelent meg a közéletben, az indie és smart electro hangzás hibridjét meszólaltatva. Szetjeiket a legújabb blogtrendek inspirálják, stílusukat pedig zenejükbe becsempészett "bűnös örömök" fémjelzik.....A kunk izlés egyszerűen nem ismer szégyent. Mellettük a 2ManyBloggas-on beugranak szettekre a franciaelektró hazai képviselői a Kollektiva, a hosszú életű, bevált indieshit közösség a Gumipop és a UK-ból exportált Death Disco itthoni verziójának szervezői.
A többi blogot, akiket nem sikerült beszervezni az első hullámban, ezúton is bátorítjuk, hogy jöjjenek és bizonyítsák be, hogy nem névtelen botok a billentyűzetük mögött!

1 komment:

Névtelen 16 május, 2009 19:26  

a test ok.de az arca elég durva...nem tetszik.

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP