Lárvacsoki

>> 2008. január 28.


Soha nem értettem, hogy ha már valaki ért a marcipán, vagy egyáltalán az édes alapanyagok kreatív feldolgozásához, akkor miért olyan gagyi figurákra pazarolja tehetségét, mint amiket itthon (szinte) az összes cukrászdában láthatunk. Azokról a béna Donáldkacsákról, meg Srekkekről beszélek... Íme egy teljesen új megközelítés: erről a japán oldalról bárki rendelhet kb. 360 forintért ilyen cuki kis lárvákat, amelyek a gusztustalan megjelenésük ellenére ténylegesen tejből és fehér csokoládéból készülnek, kukoricapehely és narancshéj hozzáadásával. Ha valaki türelmetlen és nem tudja megvárni a postást az a március 9-ig tartó Tokiói Édesség Expón is találkozhat velük. (Persze ahhoz oda kell utazni).

Design: Komatuya cukrászda és pékség (Akita)

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP