PEP! rÉvzáró party

>> 2007. december 21.

A PEP! magazin a 2007 téli számának megjelenése napján a hagyományaihoz hűen különleges partit szervíroz. Decembert 21-én este a Merlinben azon melegében lehet majd kézbevenni Magyarország egyetlen trend és popkultúra magazinjának legfrissebb kiadását, utána pedig bulizni reggelig.

Az aktuális lapszám izgalmas összeállítást szentel a nu rave divatnak, így a vendég stílszerűen a színtér londoni kulcsfigurája, Buster Bennett alias BBO$$. Az ő jövőzene-szettje lesz a csúcsdísz ezen a neonfényes karácsonyfaként díszes-színes estén, ahol koncertet ad hazánk legjobb diszkópunk-zenekara a Panic Radio, bemutatkozik élőben a francia elektró vonalán mozgó Tits & Clits duó, a fel- és levezetésről pedig a Kitten Killers cicalány-duója illetve a Tmx-Fullstereo kandúr-kettőse gondoskodik. Boldog Új rÉvet!

BBO$$: nem éppen szerény művésznév ez egy huszonévestől, de aki évek óta mutatja az utat London klub(szub)kultúrájának, annak simán kijár. Buster Bennett 2003 óta dj-zik és szervez partikat a brit fővárosban, többek között ő az egyik fő nu rave empórium, az Antisocial főnöke. "Az első Antisocial 2004-ben volt. A sorozatindító esten már ott volt mindenki, akikre nem sokkal később ráragasztották a 'nu rave' címkét: együttesek, dj-k, divattervezők... Nagyon jól összejöttünk rögtön és máris nekiláttuk megtervezni az új Londont, olyanra, amilyenben élni szeretnénk. Eltelt ! három év, és ez a hangzás meghódította a világot!" - avat be bennünket Buster az Antisocial genezisébe. A távlati tervei pedig már korántsem korlátozódnak a Föld bolygóra: "Mindig is szerettem volna egy bulit rendezni a Holdon! Ha ez nem jön össze, akkor már csak az apokalipszist várom." Hiába, Bustert jobban érdekli a jövő, mint a múlt. Olyannyira, hogy e számunk mellékletének témája szabályosan elrettenti: "Én még nem éltem 1977-ben, de szerintem borzasztó lehetett! Én a Gameboy-korszak szülötte vagyok, el se tudom képzelni, milyen lehetett máshogy élni." És hogy akkor mi vár Busterre a holnapban és holnaputánban! ? Körvonalazódik egy új zenei projekt "IATEPACMAN" néven, feltehetően lesznek remixei, és minden valószínűség szerint újabb, divatteremtő klubestek is fűződnek majd a nevéhez. Ami egészen biztos, hogy fellép a PEP! partiján Budapesten. "Maximum Mental Madness!" - így írja le saját szettjét röviden, és figyelmeztet, hogy "aki most jött ki az elvonóról, akinek pacemakere van és aki epilepsziás", az ne jöjjön!

Program (pontosan kezdünk!)
21.00-23.00: Kitten Killers
23.00-00.00: Panic Radio koncert
00.00-00.30: Tits & Clits live act
00.30-02.30: BBO$$ (UK) - dj set
02.30-05.00 Tmx vs Fullstereo

PEP! rÉvzáró Party
Péntek, 2007. december 21. 21h-05h
Merlin
V. Budapest, Gerlóczy u. 4.
Belépő: 1.000 HUF


A belépőért megkapod a PEP! legfrissebb, téli számát is!

Linkek:

www.myspace.com/busterbennettlondon
www.myspace.com/antisociallondon

  © Optimal Marketing Design by Grotesque 2008

Back to TOP